Kattegat Festival

Als producer werk ik mee aan het Kattegat Festival: een cultureel evenement waar de nadruk ligt op samen creëren met lokale kracht. Met veel muziek, kunst, theater, activiteiten en lekker eten. Samen met een team van jonge creatieve organisatoren en alle bewoners

willen wij Zwolle meer kleur geven op cultureel gebied. Dit doen wij op laagdrempelige en verassende wijze. Het Kattegat Festival vindt plaats aan de Oostzeelaan 6 in Zwolle, bekend van de kleurrijke container community.

Surfana Festival 2018

Surfana Festival is een surf en lifestyle festivalin het midden van de Kennemerduinen: op Camping de Lakens. Bezoekers kunnen hun hart ophalen door hier mee te doen aan verschillende clinics op het gebied van surfen, zee, natuur, lekker in je vel zitten, etc. Met ’s avonds een breed aanbod aan opkomende bands en artiesten uit de hele wereld.

Mijn rol in de organisatie was het vinden van passende partners en sponsoren, welke hiervoor in de plaats mooie activiteit konden neerzetten.

Kattegat Wonen

Na aanleiding van de organisatie van het Kattegat Festival 2018 ben ik door City Developer-S gevraagd om samen met huidige en toekomstige bewoners na te denken over een nieuwe vorm van wonen. Het doel was om een basis te leggen voor een plek waar leven, wonen en werken samenkomen. Een plek wat in verbinding staat met de wijk en waar mensen collectief met elkaar samenleven. Mijn rol was om dit project te leiden en vorm te geven.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website van Kattegat Wonen of praat mee op Facebook.